Αναρτήθηκαν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 στο web site (διαδικτυακή πύλη) του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) τα μητρώα των 110.000 δικαιούχων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2013-2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τους πίνακες και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στην ενότητα «e-υπηρεσίες – Κοινωνικός Τουρισμός». Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν τα μητρώα των παρόχων (ξενοδόχοι κ.λπ.), όπως και οι πίνακες των Αποκλειομένων Δικαιούχων – Ωφελουμένων και Παρόχων. Σε ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΕΔ επισημαίνεται, ότι οι δικαιούχοι δεν θα χρειαστεί να προσέλθουν στις υπηρεσίες του Οργανισμού, αφού η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Η επιταγή ενεργοποιείται με την εμφάνιση των δικαιούχων – ωφελουμένων στα καταλύματα των παρόχων.
Λόγω υπερφόρτωσης στο site www.oaed.gr μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο για να κατέβουν τα αρχεία με τους πίνακες των δικαιούχων (δικαιούχων και παρόχων)

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013- 2014» ξεκίνησε την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 και έληξε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, ο αριθμός των ωφελουμένων από το νέο πρόγραμμα ανέρχεται στα 110.000 άτομα. Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έως έξι ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 16η Σεπτεμβρίου του 2013 έως την 31η Ιουλίου του 2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο μητρώο παρόχων του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση θα πραγματοποιηθεί με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους που θα επιλεγούν κατόπιν διαδικασίας μοριοδότησης.